Repülőtéri transzferek Budapest Ferihegy-, Bécs Schwechat-, Sármellék Fly Balaton repülőterek és Siófok között taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Budapest - Siófok taxi transzfer: 30.000 Ft. --------- Siófok Önt is várja! Kiadó ház, kiadó nyaraló, kiadó apartman - siófoki, Balaton közeli, belvárosi magánszállások közvetlenül a tulajdonostól kiadók.

Minibusz kirándulások


Siófoki Taxi telefonszám:
Mobil: (deutsch, english)
E-mail:
Web:
 • Siófoki Taxi-, Minibusz - Minibuszos kirándulások: Vállalkozásunk kínálatában a taxi, minibusz szolgáltatások és a repülőtéri transzferek melett kiemelt szerepet kapnak a kislétszámú csoportoknak szervezett egyedi exkluzív minibuszos kirándulások a Balaton körül, borkóstlók Siófokon és Zamárdiban, "Siófok by night", Budapesti városnézések, Pusztaprogramok lovasbemutatóval, és a Dunakanyar szépségeinek bemutatása. Tekintse meg konkrét programajánlatainkat!

  Minibus Ausflug - Budapest Stadtrundfahrt, Stadtbesichtigung Budapest Parliament Panorama Budapest - Aussicht vom Gellertberg Budapest Burg
 • Budapest városnézés minibusszal: Indulás: Kb. 8.30-kor Siófokról, vagy Siófok környéki településekről. Utazás: 9 személyes minibusszal A városnézés útvonala Budapesten: Gellérthegy, Citadella, Várnegyed, Mátyás templom, Halászbástya, Lánchid, Nagyvásárcsarnok, (igény esetén lehetőség a vásárlásra) Zsinagóga, Operaház, Hősök tere, Bazilika, Parlament, Vigadó tér, Váci utca. Igény esetén bármikor elfogyasztható egy ebéd, mely történhet egyénileg vagy kérésre megszervezzük.Délután a pesti belvárosban szabadprogram. Hazaindulás: Kb.17.00, érkezés: Kb 18.30-kor. A minibusz max. 8 fő utas részére vehető igénybe. A program magyar, német, angol nyelvű vezetéssel történik. Ár: 54,000,- Ft / 8 fő (ebéd nélkül).

  Kesselgulasch Pussta Zehner Gespann Pussta Programm Pussta Kutschefahrt Ungarische Pussta Pussta Tschikosch Ungarische Tschikosch Pussta Folklore
 • Puszta Program - lovasbemutatóval a Kiskunsági Nemzeti Parkban: Indulás a megadott címről: Kb 8.00-kor. Utazás: 9 személyes minibusszal Siófok- Dunaföldvár- Kerekegyháza útvonalon (Kb 170 km). Megérkezés Kunpusztára a Varga tanyára kb 10,30-kor, ahol a vendégeket pogácsával és barackpálinkával fogadják . Lehetőség van rá , hogy lovaskocsival kihajtassunk a pusztába, ahol a közelben fekvő Tanyamúzeumot látogatjuk meg . A visszaérkezés után kb. 45 perces művészi szinvonalú lovasbemutatóban gyönyörködhetünk. (pl. a Puszta-tizesfogat egyedülálló látványosság) A bemutatókat kiadós ebéd követi a csárdában. Menü: Bográcsgulyás (mely sehol másutt nem ilyen finom), bőségtál húsokkal, köretekkel, házias sütemény, vörösborok, fehérborok, kávé. Hazaindulás: Kb 15.30 , érkezés Kb.18.00-kor. A program áráról felvilágosítást telefonon tudunk nyújtani.

  Tihany Badacsony Badacsony Wein Minibus Ausflug Balaton (Plattensee) - Szigliget, Eszterhazy Weinkeller - Folklore Szigliget Eszterhazy Weinkeller Szigliget Eszterhazy Weinkeller Party Szigliget Eszterhazy Weinverkostung
 • Balaton - Bor - Folklór *** Siófok - Tihany - Badacsony - Szígliget: Indulás: kb.12.00 - Utazás 9 személyes minibusszal: komppal átkelés Tihanyba, ahol kb.1 óra tartózkodásra van lehetőség. Rövid séta során az Apátság és a Babamúzeum megtekintése. Tovább utazás Badacsonyba. Helyi borok kóstolgatása után lehetőség van őstermelőktől minőségi borok vásárlására. Még 11 km Szígligetig, ahol kb. 18,30-kor kezdődik a program, amely a 250 éves Eszterházy- borospincében a bormúzeum bejárása helyi vezetővel. Kb. 3 -4 féle helyi bor bemutatása és kóstolása. A vacsora jellegzetes és bőséges hidegtál-parasztvacsora. Korlátlan étel és italfogyasztás! A vacsora alatt a vendégek részesei egy művészi folklórprogramnak. Az est során végig hangulatos cigányzene szól. Hazautazás kb. 22.00-kor, érkezés kb.23.30-kor. 1 minibusz max. 8 fő utas. A program idegen vezetessel történik. A program áráról felvilágosítást telefonon tudunk nyújtani.

  Das Donauknie in Ungarn Basilica in Esztergom Esztergom Donauknie Stadtmitte Donauknie Visegrad Burg Szentendre Szentendre Skanzen Kaffee
 • Siófok - Dunakanyar - Esztergom - Visegrád - Szentendre: Indulás: kb . 8.00-kor. Utazás 9 személyes minibusszal, útvonal: Siófok - Székesfehérvár - Zsámbék - Esztergom. A Bazilika és a Kincstár megtekintése, majd rövid séta az ország legelső fővárosának központjában. Továbbutazás Visegrádra , ahol először a Fellegvárat és a Vármúzeumot járjuk be, majd elfogyasztunk egy (szó szerint) királyi lakomát a Reneszánsz étteremben. (XV . századi környezet, reneszánsz ételek és zene). Ha még tudunk járni , akkor útrakelünk Szentendrére, ahol kb. 2 óra tartózkodásra telik az időnkből. Nehéz felsorolni azt a rengeteg látnivalót, ami itt fogad bennünket. (Pl. A világhírű Kovács Margit múzeum, Falumúzeum, ahol megállt az idő stb.) Hazaindulás: kb. 16.30-kor Budapest érintésével, Siófokra megérkezés kb. 18.00-kor. 1 minibusz max. 8 fő utas. A program magyar, német,angol nyelvű vezetéssel történik. A program áráról felvilágosítást telefonon tudunk nyújtani.

  Coke Club Siófok Siófok tüzijáték Siófok Coke Club party Miss Sió Balaton ...sexy Siofok Roulett Casino Siofok Flört Disco - The Club Siofok Palace Disco Siofok by night
 • Siófok by night: A legjobban teszi, ha az estét egy vitorláshajó fedélzetén kezdi egy naplemente vitorlás túrával...a pezsgőről a kapitány gondoskodik. Aztán fogyasszon el egy hangulatos siófoki étteremben egy Balatoni Fogasból készült lakomát, melyhez a bor ajánlását is bízza a vendéglősre! Aztán tegyen velünk egy kört egy taxis, vagy minibuszos városnézésen, ahol Siófok éjszakai fényeit és szórakozó helyeit térképezheti fel! A koronát a siófoki kikötő melletti Cocktail Drinkben teheti fel az estére. Kezdőthet az éjszaka...a fantázia a határ.

 • Borkóstoló, borvacsora a Szent Kristóf Pincészetben: A családi vállalkozást 1998-ban alapították 3 hektár Zamárdi szőlőterülettel, amely ma 7,5 hektárra bővült. Pincészetük 2000-ben épült Zamárdi legöregebb és legszebb pincesorán, idilli környezetben. Borpince, feldolgozó - és palackozó -, valamint 120 férőhelyes borkóstoló pince létesült. A Pincegalériában kézművesek kiállítása tekinthető meg. 120 férőhelyes kerthelyiségüket gyümölcsfák lugasa teszi romantikussá. EGÉSZ ÉVBEN VÁRJÁK vendégeinket saját termelésű palackozott és kimért minőségi boraikkal, melyeket helyben fogyaszthatnak és vásárolhatnak. A borozgatás összekapcsolható lovaskovcsikázással, íjászkodással. Ehhez a programhoz is kedvezményes minibusz transfert biztosítunk.

  Siofok Hafen Segeln am Plattensee in Siofok Balaton Segelboot mieten Der Kapitän am Balaton Angeln am Balaton Balaton Sonnenuntergang - Sunset Balaton Fischsuppe Balaton Zander auf Rost
 • Siófok - balatoni vitorlázás: Vendégeinknek nem csak szállás és reggeli áll rendelkezésükre, hanem szívesen ajánlunk szabadidős programokat, sportolási, szórakozási lehetőségeket is. Ezek közül kiemelten ajánljuk a vitorlázást. Felejthetetlen élmény lehet kicsiknek és nagyoknak a balatoni vitorlázás. Azt mondják, aki egyszer kipróbálja örökre a szerelmese lesz ennek a nagyszerű sportnak. Ehhez szeretnék mi is hozzájárulni vitorlás programjainkkal. Az általunk kínált programok nem sportembereknek szólnak, hanem mindenkinek, akik vágyat éreznek az iránt, hogy Közép-Európa legnagyobb édesvízü taván a Balatonon biztonságos körülmények között megtapasztalják azt a semmi máshoz nem hasonlítható megnyugtató, mégis felcsigázó élményt, amit a víz, a nap, és a szél együttes jelenléte tud nyújtani nekünk embereknek. Kívánunk ehhez jó szelet, és biztonságos kikötést! Ehhez a programhoz minibusz, vagy taxi transzfert bíztosítunk bármely balatoni kikötőből, illetve kikötőbe.